Edinburgh, SMWS & Raasay Whisky (28/9-2019)

Efter morgenmaden går turen mod Edinburgh. Turen tager ca. 3½ time. Inden afgang får vores dejlige chauffør Ross en erkendtlighed, som han bliver helt rørt over.

Da vejret er regnfuldt ændrer Olsen planerne efter input fra bussen. Vi kører direkte til Kings Manor Hotel i Edinburg.

Afsætning af busdramme er for nedadgående.

Skotsk negerbolle med whisky.
Ca. 50 flasker der skal sendes hjem …

Efter frokost på hotellet kører Ross os til SMWS i Leith.


Klokken 16,00 mødes vi med Chris Hoban fra Raasay Whisky til lidt dramming.

Fakta om Isle of Raasay Distillery

  • Raasay Destillery startede produktionen i september 2017.
  • Det er med andre ord først muligt at smage deres whisky i 2020.
  • Det ligger ca. 10 miles fra Tallisker, Skye.
  • Fad er solgt til SMWS.
  • 20% af befolkningen på Rassay arbejder på destilleriet.

Aftensmaden indtager vi på whisky-bar.

Sorry, flasken indeholder bare drikkevand ;-(

Dagens dramme

  • Edradour, Straight from the Cask, 10år, 57,2%
  • Bruichladdich 1990, G&M, 54,9%
  • SMWS, G10.3, Strathclyde, 24 år, 59,6%
  • Ben Nevis, 10 år, 46%
  • Tamdhu, 15 år, 46%
  • SMWS 46.76, Glenlossie, 11 år, 58,3%
  • SMWS 39.141, Linkwood, 27 år, 48,1%