Vi starter dagen med morgenmad kl. 07:00.



Med afgang i vores lille bus kl 08:00, kører vi til den lokale osteproducent Santo, der har lovet at vise os, hvordan man laver både ost og ricotta på ægte gammeldags siciliansk manér. Det er meget populært også blandt lokale.


Vi får selvfølgelig lov til at smage på det sammen med et glas morgen-rødvin plastikglas.












Efter besøget hos Santo kører vi til Noto, som er en rendyrket barokby fyldt med udsmykkede palæer og religiøse bygninger.

Byen går for at være en af de smukkeste på Sicilien. Det oprindelige Noto blev ødelagt i 1693 efter et voldsomt jordskælv, som ramte store dele af det østlige Sicilien.
Da byen skulle genopbygges, herskede den barokke stilperiode i Europa, og næsten alle bygninger blev derfor opført i barokstil.
At byen er så rendyrket i sin arkitektur gør den meget speciel, og det er overvældende at gå rundt blandt de enorme bygninger, der imponerer med deres storslåethed og næsten majestætiske stemning.












Om eftermiddagen besøger vi Cantina Modica di San Giovanni; en lokal vin- og olivenolieproducent, der gennem mere end 200 år har produceret vin og olivenolie.
Vi smager tre vine, deres olivenolie samt tre tilhørende småretter.









Aftensmaden spiser vi på hotellet.

