Vancouver (4-6/8-2024)

Vancouver har en af verdens smukkeste beliggenheder. Selv naturelskere må overgive sig, når de står på Grouse Mountain og nyder for udsigten over byen ved Stillehavet med de sneklædte bjerge i ryggen. Blot en times kørsel fra storbyen, og du kan river rafte, stå på ski, mountainbike og vandre.

Cypress Provincial Park 13 km fra byen har vandreruter af forskellig sværhedsgrad, og den mest krævende går til the Lions – de to bjergtinder, som man kan se fra Vancouvers centrum. Du behøver dog ikke at tage længere end til Stanley Park for at få en naturoplevelse – et 400 ha stort naturområde med 10 km kystlinje, strande, udsigtspunkter og stier flittigt benytter af joggere og cyklister.

Vancouver består af flere bydele med hver deres hjerte og unikke charme, som tilsammen gør Stor-Vancouver helt speciel. Her i Vancouver kan du møde hele verden. Alle kulturer findes i Vancouver.

Vancouver har flere gode shopping malls, men den bedste og største ligger i Vancouver forstaden Richmond. I Metropolis at Metrotown har du mulighed for at købe løs i 450 butikker i flere etager og flere “tårne” ligesom der er masser af underholdning og restauranter. Metropolis at Metrotown er British Columbias største indkøbscenter.

Gastown-bydelen med Water Street har mange gallerier med indiansk kunst og souvenirbutikkerne med T-shirts og mini-totempæle, mens Robson Street er fyldt med souvenirbutikker og tøjbutikker.

Vi har tre fulde dage til rådighed i Vancouver, så vi er helt akklimatiserede, inden vi skal køre i autocamper.

Huskere

  • Kontakt Cruise Canada (telefon 604-946-5775) ang. afhentningstid og evt. transport fra hotel til pickup-sted.
  • Find passende mall og lav indkøbsliste til autocamper-turen, der starter onsdag d. 7. august.

Mulige aktiviteter i Vancouver

Benyt evt. Tripadvisor.

What are the top attractions to visit in Vancouver?

What are the best day trips from Vancouver?

Mulige spisesteder i Vancouver

Cactus Club Cafe https://www.cactusclubcafe.com/ (ligger flere steder i Vancouver) – anbefalet af Mikkel!

Gastown Historic Walking Food Tour https://www.tripadvisor.com/AttractionProductReview-g154943-d11457968-Gastown_Historic_Walking_Food_Tour-Vancouver_British_Columbia.html